


Voorgerechten
Zachtgerookte Schotse zalm
Handgesneden uit zijn geheel, met garnituur.
€ 16.00
Garnaalkroketten
Garnaalkroketten uit de Noordzee, huisbereid.
€ 17.00
Kreeftensoep
€ 15.00
Vissoep
Vissoep met rouille en broodkorstjes.
€ 13.00
Slaatje van gepelde grijze garnalen.
€ 17.00
Slaatje met gebakken eendenlever
Slaatje met gebakken eendenlever uit de Landes en gekarameliseerde appels.
€ 18.00
Terrine van eendenlever
Terrine van eendenlever, gelei en een toast van rozijnenbrood.
€ 17.00
Terrine van scampi en St-Jacobsnoot
€ 15.00
Hoofdgerechten
Gepocheerde kabeljauw
Gepocheerde kabeljauw met een mousseline, geserveerd met jonge spinazie en aardappelpuree.
€ 29.00
Gebakken tong meunière
Gebakken tong meunière met een fris slaatje, geserveerd met frieten.
€ 32.00
Een halve kreeft
Een halve kreeft, geroosterd in lookboter, geserveerd met rijst en gesauteerde groenten (per 2 te bestellen, prijs per persoon)
€ 32.00
Halve Canadese kreeft “Belle Vue”
€ 32.00
Belgische Filet Pur
Belgische filet pur met bearnaise, naar smaak gebakken of gegrild, met een fris slaatje en frieten.
€ 33.00
Bouillabaisse
Bouillabaisse uit de Noordzee, rouille en croutons.
€ 28.00
Waterzooi
Waterzooi van drie vissoorten.
€ 29.00
Fricassee van kreeft
Romige fricassee van kreeft met rijst
€ 32.00
Kabeljauw Bréval
Gestoomde kabeljauw met romig 'Bréval' sausje
€ 29.00

Suggesties
St-Jacobsnootjes
Gebakken St-Jacobsnootjes uit Dieppe
€ 22.00
Platte oester
Zeeuwse platte oester, per stuk
€ 4.00
Holle oester
Franse oester 'fine de claire', per stuk
€ 3.00
Hazenrug
Gebakken hazenrug met pepersaus, appeltje met veenbessen en kroketjes, per 2 personen
€ 76.00
Fazant
Gebraden fazant, fine champagne of op Brabantse wijze met kroketjes, per 2 personen
€ 66.00
Hertenfilet
Gebakken hertenfilet met butternut, knolselder, pepersaus en kroketjes
€ 38.00
---
Naargelang de markt kunnen er nog extra suggesties op ons bord staan, of is er al eens iets uitverkocht. Bedankt voor uw begrip.
Desserten
Café glacé
€ 9.00
Moelleux van chocolade
€ 11.00
Dame blanche
€ 9.00
Creatie van aardbeien
€ 10.00
Keuze uit sorbets van het huis
€ 8.00
Flan met karamel
€ 9.00
Crème brulée
€ 9.00
Combinatie van enkele verfijnde kazen
€ 12.00
Chocolademousse
€ 9.00
Sabayon
minstens per 2 personen
€ 12.00

Lunch & menu
Menu De Kaai
Gravad lachs zalm met dille-honingvinaigrette en toast van Zweeds brood
---
Gebakken wijting in hazelnootkorstje met ansjovismayonnaise
---
Dame Blanche
of flan met caramel
of sorbet
of chocolademousse
---
Gebakken wijting in hazelnootkorstje met ansjovismayonnaise
---
Dame Blanche
of flan met caramel
of sorbet
of chocolademousse
€ 37.00
Lunch De Kaai - tot 13.30u verkrijgbaar
Onze chef stelt elke week met zorg een lunch voor u samen met marktverse producten.
---
Deze is ‘s middags verkrijgbaar, enkel op weekdagen. Vraag ernaar bij uw kelner. Er zijn geen wijzigingen mogelijk aan de lunch.
---
Deze is ‘s middags verkrijgbaar, enkel op weekdagen. Vraag ernaar bij uw kelner. Er zijn geen wijzigingen mogelijk aan de lunch.
€ 28.00