Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga aan de slag in een toprestaurant

Slijp jij binnenkort de messen in de keuken van De Kaai? Of tover je onze zaal om tot dé place to be in Halle? In De Kaai zijn we continu op zoek naar talent. Kom leren, ontdekken, proeven van hoe het is om een toprestaurant te doen draaien. Onder leiding van chef-kok Christian Devreker leer je de knepen van het vak. Wij gidsen je naar je culinaire toekomst, en zorgen ervoor dat je broodnodige ervaring kan opdoen.

 

Lopende vacatures

 

Enthousiaste B&B-medewerker

 
JOUW TAKEN
  • Je bereidt en serveert het ontbijt voor de gasten in onze B&B.
  • Je beheert boekingen en facturatie voor de B&B en reservaties voor het restaurant. 
  • Je maakt de kamers in de B&B klaar. (schoonmaken en bedden opmaken)
  • Je beheert de stock. (lakens, handdoeken, zeep, edm..)
  • Je geeft administratieve ondersteuning aan de B&B en het restaurant. 
    (booking.com, facebook, nieuwsbrief, menu’s uitwerken, ...)

 
BELANGRIJKSTE VEREISTEN
  • Je bent heel klantvriendelijk.
  • Je kan goed zelfstandig werken. 
  • Je kan vlot overweg met een computer. (Word, Gmail, InDesign)
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Je spreekt vloeiend Frans én Nederlands.
  • Je kan je flexibel opstellen en bent bereid om te werken in het weekend. 

Naast de kans om voor een toprestaurant en B&B te werken, bieden we je ook een competitief loon.
Wij staan open voor kandidaten die als vennoot of als zelfstandige mee onze B&B willen beheren. Afhankelijk van je statuut zijn loon en bijkomende voordelen te bespreken.

 


 

Zaalverantwoordelijke (vast)

JOUW TAKEN

“Als eerste contact, ben je vaak het gezicht en de stem van De Kaai.”

  • Je coördineert en motiveert een team zaalmedewerkers.
  • Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de activiteiten in de zaal.
  • Je neemt op, dient op en ruimt af. 
  • Je beheert de stock van de bar.
  • Je neemt telefonisch reservaties aan, en weet ze efficiënt te spreiden. 
  • Je verwelkomt de klanten en begeleidt ze naar hun tafel. 
  • Je adviseert klanten bij hun wijnkeuze. 
  • Je verzorgt de wijnservice aan tafel.

 

BELANGRIJKSTE VEREISTEN

“Je weet precies hoe je efficiënt een zaal kan runnen en gasten met de glimlach door een aangename ervaring loodst”

  • Je hebt ervaring in een restaurant — dit is heel belangrijk.
  • Je werkt zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je bent heel klantvriendelijk.
  • Je kan goed samenwerken met collega’s.
  • Je hebt oog voor detail. 
  • Je bent Nederlandstalig en spreekt goed Frans en Engels.
  • Je woont in regio Halle.
  • Je bent bereid om te werken op weekenddagen, feestdagen en in service coupé. 
  • Je hebt een goede wijnkennis.

 


 

Zaalmedewerker (vast)

JOUW TAKEN

“Dankzij jou gaat de culinaire topervaring verder dan enkel het gerecht.”

  • Je zorgt ervoor dat de zaal en de bar klaar staan. 
  • Je beheert de stock van de bar.
  • Je neemt telefonisch reservaties aan, en weet ze efficiënt te spreiden. 
  • Je verwelkomt de klanten en begeleidt ze naar hun tafel. 
  • Je adviseert klanten bij het kiezen van hun drank. Je bereidt en schenkt dranken. 
  • Je verzorgt de wijnservice aan tafel.
  • Je bent actief in de zaal: bestellingen opnemen, opdienen en afruimen. 

 

BELANGRIJKSTE VEREISTEN

“Klanten vlot en vriendelijk bedienen komt voor jou als vanzelf.”
 

  • Je hebt ervaring in een restaurant — dit is heel belangrijk.
  • Je werkt zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je bent heel klantvriendelijk.
  • Je kan goed samenwerken met collega’s.
  • Je hebt oog voor detail. 
  • Je bent Nederlandstalig en spreekt goed Frans en Engels.
  • Je woont in regio Halle.
  • Je bent bereid om te werken op weekenddagen, feestdagen en in service coupé. 
  • Je weet bovendien één en ander over wijn? Dat is een zeker een plus! 

 

Wil je graag solliciteren, of wens je wat meer info over onze vacatures? Mail dan naar info@restaurantdekaai.be

 

Stage lopen in De Kaai

Ben je bezig aan een horeca-opleiding en zoek je nog naar een stageplaats in de keuken of de zaal? Dan is De Kaai exact waar je naar op zoek bent. Bij ons leer je wat het is om gerechten te creëren die doen wegdromen, en trakteer je klanten op onvergetelijke culinaire ervaringen. Doe ervaring op in een bedrijvig restaurant waar de liefde voor vis en kwaliteit primeert en waar je dagelijks dingen bijleert.

Interesse in een stage? Doe ons via info@restaurantdekaai.be een voorstel voor de functie die je graag wil uitoefenen en de periode, en dan overlopen we samen de mogelijkheden. Stage lopen via een leercontract (duaal leren) is natuurlijk ook mogelijk bij De Kaai!

Werken bij De Kaai