Overslaan en naar de inhoud gaan

Ga aan de slag in een toprestaurant

Slijp jij binnenkort de messen in de keuken van De Kaai? Of tover je onze zaal om tot dé place to be in Halle? In De Kaai zijn we continu op zoek naar talent. 

 

Lopende vacatures

 

Zaalmedewerker

Keukenmedewerker-hulpkok

Stagiair

 

werken bij De Kaai

 


 

Zaalmedewerker

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij op je best wanneer je mensen een fijne ervaring kunt bezorgen? Heb je oog voor detail, een warme glimlach en een passie voor service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als zaalmedewerker ben jij het gezicht van onze zaak. Je bent hét aanspreekpunt voor onze gasten en zorgt ervoor dat alles van begin tot eind op wieltjes loopt. Met jouw gastvrije en professionele aanpak maak je elk bezoek bijzonder.

 

WAT GA JE DOEN?
  • Je verwelkomt onze gasten met de glimlach en begeleidt hen naar hun tafel.

  • Je neemt reservaties op en beheert ze vlot via ons digitaal reservatiesysteem.

  • Je geeft advies over onze gerechten en dranken en helpt klanten de juiste keuze maken.

  • Je zorgt ervoor dat de zaalschikking perfect aansluit bij het reservatieplan.

  • Je maakt de zaal klaar voor de service, bedient gerechten en dranken, en ruimt nadien efficiënt af.

  • Je werkt nauw samen met het keuken- en zaalteam om een vlotte service te garanderen.

 

PROFIEL
  • Je hebt een passie voor horeca en mensen.

  • Je bent klantgericht, stressbestendig en werkt graag in team.

  • Ervaring is een plus, maar motivatie en enthousiasme zijn belangrijker.

  • Je spreekt vlot Nederlands en hebt enige kennis van het Frans. Kennis van het Engels is een troef.

  • Weekend- en avondwerk schrikt je niet af – integendeel, dan ben jij in je element!

 

PROFESSIONELE VAARDIGHEDEN
  • De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken

  • De tafels klaarmaken voor de dienst

  • Gerechten opdienen in de zaal

  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie

  • De bestelling opnemen

  • De tafels afruimen

  • De zaal van het restaurant schoonmaken

  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden

  • De betaling voor de consumpties innen

 

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN
  • Samenwerken

  • Verantwoordelijkheid

  • Flexibiliteit

  • Klantgerichtheid

  • Communiceren

 

AANBOD
  • Een voltijds uurrooster, verdeeld over 7 diensten per week.

  • Je bent thuis op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdagmiddag.

  • Zes weken vakantie per jaar, tijdens de schoolvakanties: krokusvakantie, herfstvakantie en zomervakantie.

  • Een fijne werkplek in een dynamisch team waar kwaliteit en gastvrijheid centraal staan.

  • Correcte verloning en een evenwichtige werk-privébalans.

  • Ruimte om bij te leren en door te groeien binnen de zaak.

  • Een job waar je trots op kan zijn en waar je écht het verschil maakt voor onze gasten.

 


Ben jij de vlotte zaalmedewerker die we zoeken? Stuur je cv en motivatie naar info@restaurantdekaai.be 

 

 


 

Keukenmedewerker / hulpkok

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij gepassioneerd door verse ingrediënten, ambachtelijke bereidingen en de culinaire wereld? Wil je deel uitmaken van een klein maar hecht team dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie? Dan is De Kaai, een gerenommeerd visrestaurant in Halle, op zoek naar jou!

 

WAT GA JE DOEN?
  • Samen met het team werk je aan de bereiding van onze gerechten, waarbij je de kneepjes van het vak leert.

  • Je verwerkt ingrediënten van begin tot eind: van schoonmaken tot afwerken van de gerechten.

  • Jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd, en je krijgt de ruimte om mee te denken in onze keuken.

 

PROFIEL
  • Je hebt de horecamicrobe in je bloed en werkt graag met verse, kwalitatieve ingrediënten.

  • Je bent gemotiveerd om bij te leren en ambachtelijke technieken onder de knie te krijgen.

  • Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en draagt hygiëne hoog in het vaandel.

  • Je bent een teamspeler, maar kan ook zelfstandig verantwoordelijkheid nemen.

 

PROFESSIONELE VAARDIGHEDEN
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)

  • Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...

  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken

  • Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)

  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen

  • Bestellingen plaatsen

  • De goederen ontvangen en controleren

  • De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer

  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs

  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)

  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken

  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)

  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken

  • De ingrediënten doseren en mengen

 

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN
  • Samenwerken

  • Betrouwbaarheid

  • Zelfstandigheid

  • Resultaatgerichtheid

  • Creativiteit

  • Zorgvuldigheid

  • Stressbestendigheid

 

AANBOD
  • Een vast werkrooster: Je werkt van vrijdag tot maandag en geniet van drie opeenvolgende vrije dagen.

  • Goede verloning: We waarderen jouw inzet en belonen je met een mooi salaris.

  • 6 weken vakantie per jaar, zodat je voldoende tijd hebt om te ontspannen.

  • De kans om jezelf te ontwikkelen in een restaurant waar vakmanschap en creativiteit centraal staan.

  • Een fijne werkomgeving in een klein team met veel groeipotentieel.

 


Ben jij de handige hulpkok die we zoeken? Stuur je cv en motivatie naar info@restaurantdekaai.be 

 

 


 

 

Stage lopen in De Kaai

Ben je bezig aan een horeca-opleiding en zoek je nog naar een stageplaats in de keuken of de zaal? Dan is De Kaai exact waar je naar op zoek bent. Bij ons leer je wat het is om gerechten te creëren die doen wegdromen, en trakteer je klanten op onvergetelijke culinaire ervaringen. Doe ervaring op in een bedrijvig restaurant waar de liefde voor vis en kwaliteit primeert en waar je dagelijks dingen bijleert.

Interesse in een stage? Doe ons via info@restaurantdekaai.be een voorstel voor de functie die je graag wil uitoefenen en de periode, en dan overlopen we samen de mogelijkheden. Stage lopen via een leercontract (duaal leren) is natuurlijk ook mogelijk bij De Kaai!