Ziehier onze lekkere verse gerechten, puur en met passie bereid. Wij passen geregeld onze kaart aan aan de markt.
Vaste kaart - Voorgerechten
Vissoep
smaakvolle vissoep uit de Noordzee met rouille en croûtons
€ 16.00
Garnaalkroketten
huisbereide garnaalkroketjes met grijze handgepelde garnalen
€ 22.00
Noors vissersbordje
Gerookte zalm, heilbot, paling, rillette van zalm en mousse van schelvis
€ 25.00
Gebakken sint-jacobsnootjes
met bloemkoolcrème
€ 23.00
Oesters, Fines de Claires n°3
per stuk
€ 3.50
Oesters, Zeeuwse platte, 00000
per stuk
€ 4.50
Gerookte zalm
Schotse gerookte zalm, handgesneden, met ui, peterselie en toast
€ 18.00
Flan van Victoriabaars
in een romige kreeftensaus
€ 17.00
Salade van kreeft
Gemengde sla,tomaat, hardgekookt ei en dragon
€ 40.00
Trio van eendenlever
bereid op 3 verschillende wijzen
€ 25.00
Vaste kaart - Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'meunière'
verse noordzeetong, gebakken met huisgemaakte frietjes en een frisse sla
€ 38.00
Gestoomde kabeljauw “Bréval”
Roomsaus met champignons en tomaat, aardappelpuree
€ 34.00
Bouillabaisse
uit de Noordzee, rouille, croûtons en gemalen kaas
€ 34.00
Filet pur
gebakken filet pur met béarnaise, huisbereide frietjes en salade
€ 37.00
Hertenfilet
met pepersaus, boschampignons en knolselderpuree
€ 38.00
Fazant, gebraden (voor 2 personen)
op Brabantse wijze of 'fine champagne', geserveerd met kroketjes
€ 74.00
Hazenrug (voor 2 personen)
met pepersaus, appeltje met veenbessen en kroketjes
€ 82.00
Halve geroosterde kreeft
Met lookboter, gesauteerde groenten en rijst (per 2 bestellen)
€ 40.00
Fricassée van kreeft
Met fijne groentjes en rijst
€ 40.00
Halve kreeft à la nage
Met romige saus, groentjes en rijst
€ 40.00
Vaste kaart - Desserts
Dame blanche
Versgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus en verse slagroom
€ 11.00
Sorbet
assortiment van huisbereide sorbets
€ 10.00
Coupe colonel
citroensorbet, vodka
€ 13.00
Flan
op grootmoeders wijze met karamelsaus
€ 11.00
Chocolademoelleux
€ 13.00
Gewonnen brood
Gewonnen brood van kramiek met vanille-ijs
€ 14.00
Café glacé
smeuïg mokka-ijs met een scheutje Grand Marnier en opgeklopte room
€ 11.00
Crème brulée
Rijke vanillecrème met knapperig gekarameliseerd korstje
€ 11.00
Roze chocolademousse
met krieken en Lambiek 3 Fonteinen
€ 12.00
Kaasbordje
assortiment van rauwmelkse Franse en Belgische kazen
€ 15.00
Citroencreatie
fris citroendessert van de chef
€ 13.00