Ontdek onze lekkere verse gerechten, puur en met passie bereid. Wij passen regelmatig onze kaart aan aan de markt.

Suggesties
Terrine van vis, scampi en st-jacobsnoot
Met tuinkruidenmayonaise
€ 18.00
Kibbelings
Gepanneerde visreepjes met tartaarsaus
€ 19.00
Gebakken skrei
asperges, mousseline en gebakken aardappelen
€ 38.00
Vaste kaart - Voorgerechten
Huisbereide garnaalkroketten
met gefrituurde peterselie en citroen
€ 24.00
Vissoep uit de Noordzee
geserveerd met rouille en croûtons
€ 18.00
Kreeftenbisque
romige kreeftensoep met armagnac
€ 19.00
Trio van eendenlever
bereid op 3 verschillende wijzen
€ 25.00
Asperges op Vlaamse wijze
Met geklaarde boter en hardgekookt eitje
€ 22.00
Gerookte zalm
Schotse gerookte zalm, handgesneden, met uitjes, peterselie en toast
€ 20.00
Asperges mousseline
Met smeuïge mousselinesaus
€ 22.00
Asperges met vinaigrette
Met hardgekookt eitje en friszure vinaigrette
€ 22.00
Asperges gerookte zalm
Met mousseline saus en zachtgerookte Schotse zalm
€ 25.00
Vaste kaart - Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'meunière'
verse noordzeetong, gebakken met huisgemaakte frietjes en een frisse sla
€ 42.00
Gebakken pieterman
Met een korstje van ansjovis en hazelnoten,jonge spinazie en ansjovismayonnaise
€ 36.00
Bouillabaisse
uit de Noordzee, rouille, croûtons en gemalen kaas
€ 36.00
Gebakken zeebaars
Met erwtencrème en gebakken aardappeltjes
€ 36.00
Filet pur
gebakken filet pur met béarnaise, huisbereide frietjes en salade
€ 40.00
Rog met kappertjes
Met slaatje en puree
€ 36.00
Gestoomde kabeljauw “Bréval”
Roomsaus met champignons en tomaat, aardappelpuree
€ 37.00
Halve kreeft ‘Belle-vue’
Met salade, tomaat & hardgekookt ei
€ 42.00
Fricassee van halve kreeft
in een romige saus met groentenbrunoise en rijst
€ 42.00
Vaste kaart - Desserts
Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus en verse slagroom
€ 13.00
Sorbet
assortiment van huisbereide sorbets
€ 12.00
Coupe colonel
citroensorbet, vodka
€ 14.00
Gewonnen brood
gewonnen brood van kramiek met vanille-ijs
€ 15.00
Café glacé
smeuïg mokka-ijs met een scheutje Grand Marnier en opgeklopte room
€ 12.00
Crème brulée
rijke vanillecrème met knapperig gekarameliseerd korstje
€ 12.00
Chocolademoelleux
met vers gedraaid vanille-ijs
€ 14.00
Kaasbordje
assortiment van rauwmelkse Franse en Belgische kazen
€ 16.00
Citroencreatie
fris citroendessert van de chef
€ 14.00
Chocolademousse
met krieken, gepocheerd in kriek van Boon
€ 13.00